Orquestra de Girona

 

Avís legal

El lloc web i el domini orquestradegirona.org són propis de l’Associació Orquestra de Girona (OdG) amb CIF G17469859, domiciliada al carrer Nord núm. 6, 2n 2a, de Girona (CP 17001), tel. 972.221.267, adreça electrònica info@orquestradegirona.org.

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a l’Orquestra de Girona, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. L’Orquestra de Girona presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva provinença.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a orquestradegirona.org (framing).

Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. En el cas que s’incorporessin a un fitxer o tractament de dades s’informaria prèviament a l’interessat per a obtenir el seu consentiment.

Responsabilitat sobre els continguts

Tot i que l’Orquestra de Girona actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això l’Orquestra de Girona manifesta que les referències dels concerts i activitats que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a l’Orquestra de Girona. L’Orquestra de Girona es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ els continguts del web.

L’Orquestra de Girona no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Utilització de cookies

L’Orquestra de Girona informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de l’Orquestra de Girona. La vigència d’aquestes galetes és l’estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Condicions d’ús

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

 
 
Col.laboradors

© 2008 Orquestra de Girona
c/ Nord, 6. 2n 2a 17001 Girona. Tel: +34 972 211 267 / +34 639 32 53 18. info@orquestradegirona.org | Avís legal

Una producció de jllorens.net